Carrière in winkel Management

Bekijk de vacatures

Werken als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat

Als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat run je een winkel van de bekendste en meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. Dat is nog eens een verantwoordelijkheid! Met jouw gezonde dosis lef, ondernemerschap en management skills zorg je ervoor dat je #vriendenteam goed op elkaar is ingespeeld en dat alles op de vloer én achter de schermen smooth verloopt en tiptop in orde is. Zodat jouw winkel een succes is en je klanten een optimale winkelervaring hebben.

Een winkel managen vanachter je bureau? Niet bij Kruidvat. Als (assistent) filiaalmanager draai je lekker mee op de winkelvloer. Zo leer je je klanten én collega’s het beste kennen! Je stimuleert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, maar ook jij kunt altijd op steun rekenen van je districtmanager en collega’s van kantoor en logistiek. 

Met lef en ondernemerschap maak ik samen met mijn team onze winkel tot een groot succes!

Werken als teamleider bij Kruidvat

Ben jij een geboren leider en klaar voor een volgende stap in je retailcarrière? Dan is Kruidvat dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en leidinggevende skills kunt inzetten en ontwikkelen. Je stuurt het #vriendenteam aan tijdens verschillende dagen in de week of in het weekend. Als teamleider werk je zelf ook actief mee op de winkelvloer. Zo bouw je een band op met je collega’s! En natuurlijk denk je met de (assistent) filiaalmanager mee over hoe je de winkelervaring van jullie klanten nog verder kunt verbeteren. Samen maken jullie de Kruidvatwinkel tot een succes.

Jouw ontwikkeling

Kruidvat biedt je volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Aan onze eigen AS Watson Academy kun je praktijkgerichte opleidingen en trainingen volgen. En natuurlijk bieden we je uitstekende begeleiding. Toe aan een nieuwe stap? Dan is er altijd ruimte voor jouw ambities. Wat dacht je van een groter filiaal of de functie van districtmanager? En als teamleider zijn er ook genoeg doorgroeimogelijkheden, zodat je het zo lang mogelijk naar je zin hebt. Starten als teamleider en opklimmen naar de functie van filiaalmanager? Je zal niet de eerste zijn! Uitdagingen genoeg bij Kruidvat, dus dream big!

Lanceer je carrière als trainee!

Onze vacatures