Carrière in winkel Management

Bekijk de vacatures

Werken als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat

Als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat run je een winkel van de bekendste en meest succesvolle drogisterijketen van het land. Dat is nog eens een verantwoordelijkheid! Met jouw portie lef en gevoel voor ondernemerschap zorg je ervoor dat de logistiek in jouw winkel soepel verloopt en je team goed samenwerkt. Zodat je klanten een optimale winkelervaring hebben en met een goed gevulde tas vol Kruidvatproducten de winkel weer uitlopen.

Een winkel managen vanachter je bureau? Niet bij Kruidvat. Als (assistent) filiaalmanager draai je namelijk lekker mee op de winkelvloer. Zo leer je je klanten én collega’s het beste kennen. Je stimuleert je medewerkers om het beste uit zichzelf te halen, want je weet dat niets zo motiveert als het gevoel van trots dat jij en je team hebben als er weer een succesvolle dag bij Kruidvat achter de rug is.

Kruidvat is geen merk, maar een mentaliteit: hard werken, presteren en samen het succes vieren.

Opleiding & ontwikkeling

Kruidvat biedt je volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling en carrière. Op onze eigen A.S. Watson Academy kun je praktijkgerichte opleidingen en trainingen volgen. En natuurlijk bieden we je uitstekende begeleiding. Zo kun je altijd rekenen op je districtmanager en collega’s van het hoofdkantoor en logistiek centrum. Toe aan een nieuwe stap? Dan kun je misschien wel doorgroeien naar de functie van ervaren filiaalmanager, adviseur operational development of districtmanager. Mogelijkheden genoeg bij Kruidvat!

Lanceer je carrière als trainee!

Onze vacatures