Over Kruidvat

Werken bij Kruidvat

Werken bij Kruidvat betekent onderdeel worden van een van de bekendste en meest succesvolle winkelketens van Nederland. Even naar Kruidvat gaan is voor veel mensen een dagelijkse gewoonte, maar een Kruidvatwinkel draaiende houden is allesbehalve gewoon. Achter de schermen wordt er in goed op elkaar ingespeelde teams hard gewerkt én gelachen. Werken bij Kruidvat is daarom alleen weggelegd voor mensen die lef tonen, van samenwerken houden en altijd voor goud gaan.

Kruidvat heeft al meer dan 950 filialen verspreid over het land, maar we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast een goed salaris kun je rekenen op een afwisselende baan, leuke collega’s en volop doorgroei- en doorleermogelijkheden. Zo kun je bij Kruidvat, afhankelijk van je functie, verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast hebben we voor jou een gunstige pensioenregeling en korting op verschillende verzekeringen.

We hebben nog meer werk voor je in de aanbieding!

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Hieronder vallen ook Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Wat dit voor jou als Kruidvatmedewerker betekent? Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. En wat dacht je van personeelskorting bij Kruidvat én alle bovenstaande merken?!