Over Kruidvat

Werken bij Kruidvat

Kruidvat is onderdeel van de AS Watson Group. ’s Werelds grootste internationale health en beauty retailer met ruim 16.000 winkels, 12 retailmerken in 28 markten en meer dan 130.000 medewerkers wereldwijd. Voor het boekjaar 2022 heeft AS Watson Group een omzet van 22 miljard dollar geboekt. Elk jaar bedienen we meer dan 5,5 miljard klanten via ons O+O (offline plus online) netwerk en bieden hen hiermee een unieke winkelervaring.

Werken bij Kruidvat betekent onderdeel worden van een #vriendenteam bij de bekendste en meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. Even naar Kruidvat gaan is voor veel mensen een dagelijkse gewoonte, maar een Kruidvatwinkel draaiende houden is allesbehalve gewoon. Duizenden klanten bezoeken elke dag onze winkels. Dit betekent dat er altijd meer dan genoeg te doen is. Achter de schermen wordt er in goed op elkaar ingespeelde #vriendenteams hard gewerkt én gelachen. Werken bij Kruidvat is daarom weggelegd voor mensen die lef tonen, van samenwerken houden en altijd voor goud gaan. Join #teamkruidvat!

Kruidvat heeft in Nederland meer dan 950 filialen verspreid over het land, maar we blijven groeien. En we willen graag dat jij meegroeit. Naast een goed salaris kun je rekenen op een afwisselende baan, leuke collega’s en volop doorgroei- en doorleermogelijkheden. Zo kun je bij Kruidvat verschillende vakinhoudelijke opleidingen en cursussen volgen. Daarnaast hebben we voor jou een gunstige pensioenregeling en korting op verschillende verzekeringen.

We hebben nog meer werk voor je in de aanbieding!

Kruidvat is onderdeel van AS Watson. In de Benelux vallen hieronder ook Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Jazeker, deze horen er ook bij! Wat dit voor jou als Kruidvatmedewerker betekent? Je wordt onderdeel van een wereldbedrijf en kunt breed doorgroeien. En wat dacht je van personeelskorting bij Kruidvat én alle bovenstaande merken?!