Werken in de Winkel

Bekijk de vacatures

Werken als verkoopmedewerker bij Kruidvat

Kruidvat is de bekendste drogisterijketen van Nederland. Elke dag gaan duizenden mensen ‘even naar Kruidvat’ voor belangrijke producten die ze dagelijks gebruiken. Al die mensen vakkundig helpen is nogal een verantwoordelijkheid, maar voor jou als verkoopmedewerker geen probleem. Jij zet namelijk graag je schouders eronder! Je zorgt ervoor dat de rij bij de kassa niet te lang is, dat de schappen altijd goed gevuld zijn en dat alle producten op de juiste manier geordend zijn. Zo lopen jouw klanten uiteindelijk weer met een gevulde tas én een glimlach de winkel uit.

Een werkdag bij Kruidvat is elke minuut weer anders. Je schakelt constant tussen klanten adviseren en jouw winkel tiptop in orde houden. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar in teamverband. Samen met je collega’s een flinke klus klaren en vervolgens met een lach jullie succes vieren, dát is werken bij Kruidvat!

Werken bij Kruidvat is hard werken maar ik kom elke dag wel thuis met een leuk verhaal.

Opleiding en ontwikkeling

Als je bij Kruidvat aan de slag gaat, helpen we je natuurlijk op weg met een inwerktraject en goede begeleiding. Wil je daarna doorgroeien? Dan krijg je daar alle ruimte en mogelijkheden voor. Op onze eigen A.S. Watson Academy kun je op verschillende niveaus opleidingen en trainingen volgen die jouw carrière een boost geven. Zo kun je doorgroeien naar de functie van eerste verkoopmedewerker, waarin je meer verantwoordelijkheden krijgt en jezelf ook als leidinggevende kunt ontwikkelen.

Lanceer je carrière als trainee!

Onze vacatures