Traineeship Winkel

Bekijk de vacatures

Traineeship Winkel bij Kruidvat

Heb jij recent een afgeronde retailopleiding op mbo- of hbo-niveau en wil je jouw leidinggevende skills snel ontwikkelen?  Tijdens het Traineeship Winkel start je direct op de werkvloer van een van onze opleidingsfilialen en maak je in korte tijd intensief kennis met de veelzijdigheid van werken bij Kruidvat. Jouw finish? Na één jaar een functie als (assistent) filiaalmanager.

Het beste leer je door gewoon te doen. Daarom ga je meteen aan de slag met grote hoeveelheden artikelen en hoge omzetten. Je verzet veel werk met een klein en hecht team en doet veel werkervaring op. Maar daarnaast is theorie ook belangrijk. Zo volg je tijdens het traineeship onder meer de opleiding Assistent Drogist, zodat je alle kennis in huis hebt om klanten zo goed mogelijk te adviseren over bijvoorbeeld medicijnen. Daarnaast doe je de opleiding ‘Beginnen met leidinggeven’, waarin je je managementtalent optimaal ontwikkelt.

Als trainee werk je hard en zit je nooit stil, maar zie je ook direct resultaat. Dat maakt me trots!

De beste begeleiding

Een traineeship doen bij Kruidvat betekent veel leren, hard werken en lekker aanpakken. Maar je staat er niet alleen voor. Vanaf dag één word je goed begeleid door een ervaren filiaalmanager die jou laat ontdekken wat er bij Kruidvat allemaal van je verwacht wordt en hoe je tot het beste resultaat kunt komen.
Klaar voor een vliegende start van je retailcarrière? Solliciteer snel op het Traineeship Winkel bij Kruidvat!

Onze vacatures