Wij bezorgen een glimlach

Onze mensen bij logistiek zijn onze helden! Zij zorgen ervoor dat onze klanten nooit misgrijpen in één van onze 1.700 (!) winkels in de Benelux. En ook online kunnen klanten bij ons terecht voor alles op het gebied van persoonlijke verzorging, cosmetica en andere producten, zoals speelgoed, elektronica, artikelen voor in en om het huis, foto’s, fotoboeken, beltegoed en cartridges. Vandaag besteld, morgen in huis! De ene keer mascara en lippenstift, maar soms ook wat zwaardere producten, zoals wasmiddel. Elke dag bezorgen wij een glimlach op het gezicht van onze klanten.

Het onmogelijke, mogelijk maken. Daar doe ik het voor. Om met Supply Chain in het hart van onze organisatie te staan, vind ik gaaf.

Er is altijd wel plek

Met zoveel winkels en een groot assortiment aan producten kun jij je ongetwijfeld voorstellen wat dit voor onze distributiecentra betekent. En alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, wij werken met een veelvoud aan logistieke systemen en afdelingen. Kortom, geen dag is hetzelfde en bij ons is het écht nooit saai. Maar naast hard werken, hebben we lol en vieren we successen. Je maakt hier vrienden voor het leven!

Onze distributiecentra vind je in Heteren, Ede en binnenkort ook in Oosterhout. Vanuit ons distributiecentrum in Heteren worden onze Kruidvat- en Trekpleisterwinkels bevoorraad. De hele dag rijden vrachtwagens af en aan. En binnenkort ook vanuit Oosterhout om onze winkels in het zuiden te bevoorraden. In ons eFulfilment Center in Ede doen we er alles aan om de pakketjes op tijd bij de klant te bezorgen. Daarvoor hebben we in- en aanpakkers nodig. En mensen die slimme routes en systemen maken om ons logistieke proces elke dag een beetje beter én duurzamer te maken. Omdat we zoveel afdelingen en functies hebben is er altijd wel een plek die bij je past. En naast je salaris, groei jij ook.

Open hiring locatie Oosterhout (voor Logistiek Medewerkers)

Loop binnen op deze momenten en gegarandeerd met een baan op zak de deur weer uit! 

  • Zaterdag 23 april van 09.00 tot 13.00 uur
  • Vrijdag 29 april van 14.00 tot 18.00 uur
  • Zaterdag 30 april van 09.00 tot 13.00 uur
  • Maandag 2 mei van 13.00 tot 17.00 uur
  • Woensdag 4 mei 09.00 tot 13.00 uur

Locatie: Florijnstraat 4c, 4903 RM Oosterhout.

Zo! Die-mag-er-zijn-baan!

Ook voor een goedbetaalde bijbaan kun je bij een van onze distributiecentra terecht. We zorgen dat jouw werktijden goed aansluiten bij jouw opleiding en privéleven. Dus ook als je meer wil werken omdat je vakantie hebt of even minder tijd hebt door tentamens. Zoek je een fulltime baan? Ook daar zorgen wij voor met een vast aantal uren én uitzicht op een vast contract. Die zekerheid geven we graag aan een harde werker als jij. Werken en leren in de logistiek? Ook dat is mogelijk! Als BBL’er krijg je gelijk een contract!

O ja, in het magazijn werken we in 2- en 3-ploegendiensten. Hierdoor heb je afwisselend ochtenden, middagen of nachten vrij.

Dus, ben jij een échte teamplayer die klaar is voor een flinke logistieke uitdaging? Solliciteer en ‘be part of more’!

Onze vacatures