Maak kennis met Kruidvat

Kruidvat is de meest succesvolle drogisterijketen van Nederland. En daar zijn we trots op! Wekelijks winkelen meer dan 3 miljoen klanten bij Kruidvat. We hebben dan ook een zeer ruim assortiment aan producten in onze winkels liggen en volop spraakmakende aanbiedingen. Allemaal van hoge kwaliteit en bijzonder aantrekkelijk geprijsd. Zo blijft Kruidvat ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’. Onze winkels hebben een moderne uitstraling en laten duidelijk zien waar klanten de producten en aanbiedingen kunnen vinden. Onze klanten vinden dan ook gemakkelijk hun weg in onze winkels!

Vanaf de oprichting in 1975 heeft Kruidvat zich succesvol ontwikkeld. Al na 8 jaar werd de 100e winkel geopend. En Kruidvat blijft groeien! Nog steeds opent bijna iedere week een nieuwe of verbouwde Kruidvatwinkel haar deuren ergens in Nederland, België of Frankrijk.

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Daaronder vallen ook de winkelformules Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Dankzij deze ijzersterke formules is A.S. Watson marktleider in de Nederlandse retailmarkt voor Health & Beauty en Lifestyle.

En dankzij onze medewerkers zijn wij zo succesvol. Onze medewerkers hebben passie voor het werk, zijn betrokken bij de organisatie en hebben teamwork hoog in het vaandel staan. A.S. Watson kan alleen maar groeien dankzij de vakkundigheid van haar werknemers. Werk je bij ons? Dan ben je enthousiast en sta je open voor innovatie. Want zowel A.S. Watson als haar werknemers staan nooit stil.

920
winkels in Nederland
240
winkels in België
17000
medewerkers
3000000
klanten wekelijks

A.S. Watson Benelux

Kruidvat is onderdeel van A.S. Watson Benelux. Op het hoofdkantoor in Renswoude werken ruim 750 mensen aan onze winkelformules. Daarnaast hebben we in Heteren een ontzettend groot en modern Logistiek Centrum waar vanuit al onze winkels in de Benelux worden bevoorraad. A.S. Watson Benelux maakt deel uit van de A.S. Watson Group. Met meer dan 13.000 winkels wereldwijd, 13 retailmerken en 130.000 medewerkers is A.S. Watson Group de grootste retailer in Azië en Europa op het gebied van Health & Beauty. Lees meer over werken bij A.S. Watson Benelux.

Trekpleister

Trekpleister is het zusje van Kruidvat en een echte buurtdrogist. Trekpleister heeft een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod van Health & Beauty-artikelen. Maar ook vind je hier een uitgebreid en verrassend assortiment van branchevreemde producten. Trekpleister heeft ruim 180 winkels in Nederland, waar meer dan 1.900 vriendelijke en deskundige medewerkers werken. Trekpleister is groot in acties, heeft vaste lage prijzen en is sterk in het eigen merk. Dat is het vertrouwde voordeel van Trekpleister! Lees meer over werken bij Trekpleister.

Prijsmepper

Prijsmepper is een klantvriendelijke actie-outlet. De producten kunnen wekelijks verschillen en worden aangeboden met hoge kortingen en outletprijzen. Het zeer gevarieerde assortiment wordt samengesteld uit de restvoorraden van Kruidvat en Trekpleister. De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over het hele land en worden vaak geopend op tijdelijke locaties. Lees meer over werken bij Prijsmepper.

ICI PARIS XL & Pour Vous

ICI PARIS XL is sinds haar oprichting in 1968 uitgegroeid tot een succesvolle parfumerieketen met meer dan 290 winkels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Dit succes is te danken aan de stijlvol en eigentijds ingerichte winkels én aan het deskundige personeel.
Pour Vous is dé lokale beautyspecialist in Nederland. In de stijlvolle winkels worden klanten echt in de watten gelegd. De lokale ondernemer kent zijn klanten als geen ander en kan ze daarom verwennen met persoonlijke aanbiedingen en uitgebreid advies. Lees meer over werken bij ICI PARIS XL en werken bij Pour Vous.

Werk bij Kruidvat aan je toekomst

Succes, dat bouw je samen! Daarom werken we net zo hard aan jouw carrière als aan onze eigen winkelformule. Bij Kruidvat krijg je volop de kans om met ons mee te groeien. Dat betekent hard werken en snel schakelen. Maar ook: nieuwe kennis opdoen en groeien in je functie. Ben jij zo’n enthousiaste en resultaatgerichte medewerker? Dan hebben we zeker een passende baan voor jou. Met meer dan 900 winkels in Nederland vind je altijd een geschikte vacature bij jou in de buurt.

Bekijk de vacatures
A.S. Watson filialen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close