medewerker Magazijn

Bekijk de vacature

Producten op de juiste plek

Vanuit ons ultramoderne distributiecentrum in Heteren worden iedere dag bestellingen verstuurd naar onze winkels van Kruidvat en Trekpleister, producten ontvangen en opgeslagen, orders gepickt, transport geregeld en retourstromen opgevangen. Wij zorgen dat de schappen in onze filialen zo efficiënt mogelijk gevuld zijn en de klant niet misgrijpt.

Vanuit ons moderne eFulfilment Center in Ede zorgen we dat onze klanten, die via het internet bij ons kopen, op tijd en volledig hun online bestellingen krijgen geleverd. Inmiddels is Kruidvat zelfs de grootste online drogist van Nederland!

Met ruim 17.000 artikelen, waarvan er wekelijks een paar duizend in de aanbieding zijn, verandert het assortiment snel. De retailwereld is bovendien altijd in beweging en we groeien nog steeds. Wat ons kenmerkt? Hoe druk het ook is, wat er ook gebeurt, samen gaan we er voor. Dag en nacht maken we het onmogelijke mogelijk, zodat de consument geen artikel mist.

Het onmogelijke, mogelijk maken. Daar doe ik het voor. Om met Supply Chain in het hart van onze organisatie te staan, vind ik gaaf.

Interesse? Solliciteer direct!

Heb je interesse in een baan als magazijnmedewerker bij ons? Solliciteer bij een van de uitzendbureaus en vul je gegevens in. Als logistiek medewerker ga je eerst op uitzendbasis bij ons aan de slag via Olympia of Timing, zij nemen binnen twee dagen contact met je op. Hopelijk tot snel!

BBL-Leerbaan Supply Chain & eFulfilment

Altijd al werkervaring op willen doen in een dynamische werkomgeving? Dan is A.S. Watson de ideale werk-/leerplek voor jou! De diversiteit aan werkzaamheden en de grootte van onze warehouse operatie bieden jou voldoende uitdaging om jezelf te ontwikkelen.

Een erkend MBO-diploma behalen tijdens een betaalde baan, kan op de volgende niveaus: Logistiek Medewerker (niveau 2) en Logistiek Teamleider (niveau 3). Je komt te werken in ons Logistiek Centrum te Heteren of in ons eFulfilment Center te Ede. 

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over een BBL-Leerbaan bij ons Distributiecentrum in Heteren of eFulfilment Center in Ede.