Kruidvat Experience

Bekijk de vacatures

Word onderdeel van Team Kruidvat!

Op dinsdag 1 juni van 19:00 tot 20.00 uur vindt online dé Kruidvat Experience plaats. Heb je altijd al willen weten of werken bij Kruidvat iets voor jou is? Schrijf je dan in voor deze ultieme online Kruidvat Experience! Ontmoet onze recruiters Hanna en Diane en onze collega’s uit de filialen: Chantal (filiaalmanager) en Carolina (trainee winkel).

Als (assistent) filiaalmanager bij Kruidvat run je een winkel van de bekendste en meest succesvolle drogisterijketen van het land. Dat is nog eens een verantwoordelijkheid! Met jouw portie lef en gevoel voor ondernemerschap zorg je ervoor dat de logistiek in jouw winkel soepel verloopt en je team goed samenwerkt. Zodat je klanten een optimale winkelervaring hebben en met een goed gevulde tas vol Kruidvatproducten de winkel weer uitlopen. Wil je weten hoe het werken in onze winkels er écht aan toe gaat? Dan is dit je kans! Schrijf je in voor de Kruidvat Experience en ervaar het zelf!

Wat kun je verwachten tijdens dit online event?

  • Welkomstwoord van onze director sales operations Katinka Ruikes.
  • Werken bij Kruidvat – Hoe ziet dat eruit?
  • Live Q&A met onze collega’s uit de filialen – Wat wil jij graag weten over werken bij Kruidvat?
  • Onze collega's aan het woord over de ontwikkelmogelijkheden bij Kruidvat.
  • Genoeg ruimte om jouw vragen te stellen aan Chantal en Carolina.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collega's Chantal en Carolina en heb je vragen voor hen? Dan ontmoeten wij je graag tijdens ons event.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar onze collega Diane. Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail met daarin alle informatie en de link naar het online evenement op dinsdag 1 juni  2021 van 19.00 tot 20.00 uur. 

Kun je niet wachten om je vraag te stellen? Stuur hem dan mee met je aanmelding. We zien je graag op 1 juni!

Nog vragen? Stel ze aan Diane.

Bekijk hier alvast onze vacatures